klinik logo

Naphat.dk

  • +45 91834466
  • Vardevej 1E - 7100 Vejle

Om Os

Ring +45 91834466 eller brug vores booking.

Billede Traditionel Thaimassage
200,-

Thaimassage

Hos Naphat luksus massage vil du opleve en orientalsk afslappet atmosfære. Vores dygtige og veluddannede massører vil få dig til at opnå total velvære med diverse former for Thai og Aroma / oliemassage.

billede Oliemassage
200,-

Swedish Massage

Swedish massage hos Naphat, er et fantastisk godt massagevalg, hvis man har lyst, eller brug for en lidt mere hård og fast massageteknik, med de skønneste aroma- og allergifrie olier, som er opvarmet, hvor man bliver masseret fra top til tå. Du vil opleve den skønneste fornemmelse, af at blodet strømmer frit gennem hele kroppen, du vil føle velvære og større bevægelighed i kroppen de næste mange dage. Swedish massage er et rigtig godt valg for den der vil forkæle sig selv lidt ekstra Efter endt behandling vaskes olien af med velduftende sæbevand.

single eyelash
200,-

Bali Massage

Bali massage hos Naphat, er en enestående massageform bestående af flere balinesiske massage teknikker, bla. en mild massage, som består af faste og blide strøg over hele kroppen. en dejlig kombination af blid, afslappende og dybdegående massage efter balinesiske traditioner. Afstresser og afspænder kroppens muskler og giver ro til sindet. Massagen udføres med rene og naturlige olier som er opvarmet Efter endt behandling vaskes olien af med velduftende sæbevand.

klinik billede

Om Naphat

Vores mål er at bringe den thailandske luksus, man kan opleve på de eksklusive 5 stjernede hotellers massagecentre til Vejle. Kunderne i centrum og god tid til den enkelte. Klinikken tilbyder afslapning og afspænding massage til krop og sind. Jeg er uddannet på den internationale Taralai Thaimassage School Thailand, og har taget kurser i 4 forskellige slags Wellness massage.